Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani valamit, ami...

Tudtok ajánlani valamit, ami gyorsan lehúzza a pirosságot az arcról és olcsó?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja, látom!

Nos, ha a bőrgyógyász nem tudta megoldani, akkor szerintem menj be valamelyik hozzád közeli patikába, ott általában nagyon segítőkészek szoktak lenni.

Lehet, hogy ajánlanak majd valami vény nélküli, gyógyszertári krémet. Azok ráadásul nem is olyan drágák.

De az aloe vera tényleg segíthet. Vagy ha gyulladásos pirosság, akkor kamillával is borogathatnád.

Ezt látni kellene, hogy milyen pirosságról van szó, mert nem mind1, hogy mitől alakult ki.

2016. jún. 8. 14:46
 12/12 A kérdező kommentje:
A Herbária körömvirág balzsammal és aloe géllel kenem. De nem húzza le teljesen a pirosságot. Most a magnézium tablettát ajánlották, 500 mg/nap. A patikus szerint magnézium hiányos tüneteim vannak. Krónikus fáradtság, lábgörcs minden este, migrén, maszk szerű pirosság. Ezek nekem mind megvannak. Amikor voltam bőrgyógyásznál, természetesen fizetősen, kérdeztem, h mi ez seborrhea? Rosacea? Azt mondta, h nem egyik sem. Akkor mi ez. Válasz nem tudom. Felírt egy antibiotikumot,amitől rosszabb lett, utána egy szteroidos krémet, amit ki sem mertem váltani, annyira durva.
2016. jún. 8. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!