Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani valamit, ami...

Tudtok ajánlani valamit, ami gyorsan lehúzza a pirosságot az arcról és olcsó?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
a halál pontosan ilyen, de nem ajánlanám. :)
2016. jún. 7. 22:11
 2/12 A kérdező kommentje:
"Akkor szólalj meg, ha amit mondani akarsz szebben szól, mint a csend."
2016. jún. 7. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Istenkém, nem lehet mindenki vevő az angol humorra. De van akit megmosolyogtat, és a nevetés szebben szól, mint a csend. ;)
2016. jún. 7. 22:24
 4/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Aloe vera nem olyan rossz. Illetve próbálj rácseppenteni szemcseppet.
2016. jún. 7. 23:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló. A szemcseppet ki fogom próbálni. Piros Visinere gondoltam. Az jó?
2016. jún. 8. 05:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves 22:24-es hozzászóló. Amikor emiatt nem tudok emberek közé menni, nem nagyon tudok a nyomoromon nevetni. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a bőrgyógyász nem tudta megoldani, csak szteroid meg antibiotikum, meg drága krémek. Arra gondoltam, hátha más is hasonló cipőben jár és van valami házi praktikája, amire én még nem gondoltam. Sose tudni. Ennyi.
2016. jún. 8. 05:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Az aloe vera gélt próbáld meg nagyon jó,de az uborka is tökéletes.
2016. jún. 8. 10:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Az aloe gélt használtam hónapokig, de most mintha megszokta volna az arcom. Az ubi sajnos sosem használt. Most voltam a patikában egy segítőkész patikus a tüneteim szerint magnézium hiány. Reméljük segít.
2016. jún. 8. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász nem tudta megoldani, akkor a házi margarin jó lesz rá? Vagy csak nem érdekeltek a megoldásai?
2016. jún. 8. 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem mind1, hogy milyen pirosságról van szó!

Gyulladás?

Napégés?

Allergiás reakció?

.

.

.

2016. jún. 8. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!