Pattanásos bőrre valami hazi pakolas vagy dm-Ben kapható (olcsóbb) pakolas vagy ilyesmi?
Szia:) Én igaz fiú vagyok, de talán tudok segíteni:)
Nekem is zsíros a bőröm.
AVONTÓL Clearskin termékeket szoktam rendelni (Sokan mondják hogy rossz az avon, de nekem még egy rossz zavam nem volt rájuk, nekem nagyon beváltak a termékeik!) Ezek viszonylag olcsók, 1000-max 1500 forint!
Vannak mélytisztitóik vegyél olyat amiben van szalicisav, viszont csak 0,5 vagy 1% tartalmút!
DM-ben lehet venni ilyen "tasakos" egyszer használatos arcpakolásokat, abban is van szintén a mélytisztítós 200 ft, és nagyon jó! Illetve szokam venni szintén ebből a mézeset, ami a mélytisztítás után ráteszek hidratálni!
Illetve eszembe jutott: Szintén AVON (de bárhol máshol is lehet kapni) uborka + teafás cuccokat, krémeket, bőrradírokat, a teafa az egyik legjobb pattanásos vagy zsíros bőrre!
Ha bármi kérdésed van írj üzenetben nyugodtan:)
Köszönöm Szepen !
Amugy csak most egy ideje vannak pattanasaim eddig csak néha jott mi egy darab most meg több kijött vág elkaparom Es nem akarnak eltűnni
Nagyon Szepen köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!