Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg jó pattanásos bőrre...

Tényleg jó pattanásos bőrre ez a pakolás?

Figyelt kérdés
Elesztőt és tejet langyosra kell melegíteni, és 30 percig az arcon hagyni. Ez tényleg jó?
2015. jan. 26. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt. Igazi szappant kell használni minden arc mosáskor. Ez maximálisan megfelelő és persze olcsó.
2015. jan. 26. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen jó,mert segit a pattanás száritásában.
2015. jan. 26. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Francot jó.. bocsi de én 5 éve kűzdök a pattanásokkal,most mentem el bőrgyógyászhoz,és elmondtam,hogy vagy 30 ha nem több dolgot kipróbáltam az arcomra értem itt a : Házi pakolások,maszkok,kozmetikus,kozmetikai termékek,bolti termékek.. és a bőrgyógyász mondta,hogy ezt belülről kell kezelni.Adott A és E vitamint + antibiotikumot amit egy hétig szedtem,mellette írt fel hidratálót és egy arcszeszt,igaz,hogy most hámlik az arcom,de sokkal nagyobb a változás pedig méh csak épp 1 hónapja használom őket.
2015. jan. 26. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem bevallt, az elesztonek magas a D vitamin tartalma, elvileg azert. Regen volt kapszulaban is kaphato.
2015. jan. 26. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!