Tényleg olcsó és gagyi hatást kelt a festett vörös
haj?
Figyelt kérdés
A minap leszólta az egyik barátnőm a rubinvöröses-bordó hajszínt. Szerinte régimódi, százforintos boltos hatást kelt, és az idősebb, falusi nők körében népszerű. Ő hívta fel rá a figyelmem, hogy iszonyatosan szárítja és sprőddé teszi a hajat.
Szemezgettem ezzel a hajszínnel, de nem hiszem, hogy bevállalom, mert a ruháimhoz nem menne.
Azért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye!
Úgy látom, hogy manapság az abszolút természetes, hosszú hajak népszerűek...
Többnyire én is ilyen csóró egyszerű vidéki nőkön szoktam látni, akik rém egyszerűek ezért nem is illik hozzájuk egy ilyen hajszín.
De persze van olyan is akinek jól áll, de szerintem kell hozzá egy stílus, meg szépség.
2016. máj. 26. 21:47
2/11 anonim válasza:
az esetek 95%-ában tényleg gagyi és tényleg olyan közönséges, ócska nőkön látni. szerintem akkor tud jól kinézni, ha nagyon világos hozzá a bőröd és a szemed, a hajad fazonja pedig inkább rövidebb és valami modernebb formára van vágva + ehhez illik az egész stílusod is (egyedi, nem különleges, nem ilyen balkáni).
2016. máj. 26. 23:30
3/11 anonim válasza:
*nem közönséges
bocsi, elírtam
2016. máj. 26. 23:31
4/11 anonim válasza:
Szerintem a jó fodrászon múlik minden.Ha normálisan van megválasztva a hajszín minőségi hajfestékkel,akkor nem kelt igénytelen hatás.Persze nyilván ezt a hajszínt tudni kell viselni.
2016. máj. 27. 00:03
5/11 anonim válasza:
igen, főleg boltosnők és közmunkások használják
2016. máj. 27. 01:02
6/11 anonim válasza:
elsőnél a pont...
2016. máj. 27. 08:09
7/11 anonim válasza:
Micsoda hülyeség! Ezek falusi, igénytelen frizurák?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!