Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám eltüntetni a...

Hogy tudnám eltüntetni a pattanásaimat?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva fontos esemény lesz, és az arcom mindenhol pattanásos. Valamelyik már hónapok óta ott van. Próbáltam a kamillázást és a Garnier Pure Active golyós kezelését, de egyik sem vált be! Milyen módszereket tudnátok ajánlani? Nem fontos eltüntetni egy héten belül, csak legyenek kisebbek és nem ilyen vörösek.

Köszönöm!

2010. ápr. 10. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kenegesd/mosd le zsályateával.

Forralj fel egy bögrényi vizet, tegyél bele 2-3 teáskanálnyi zsályateát, hagyd 15 percig állni, szűrd le, majd ha kihűlt, mosd át vele az arcodat naponta 3x-4x (ne töröld le utána, hagyd hogy rászáradjon).

Nekem bevált 3-4 nap alatt rendezte a bőrömet:D

2010. ápr. 10. 17:17
 2/7 anonim válasza:
Én pattanásoknál szoktam olyat,ha már nagyon csúnya meg úl hamar kezdtem el nyomkodni és sebesedett meg ilyenek,szóval megengedtem a hideg vizet és alátettem az arcom,ahol a pattanás van és folyattam rá,utána kicsit olyan mintha összehúzná és hagyd is úgy megszáradni rajta a vizet. Szoktam olyat is hogy fogkrémet rákenek és had száradjon rajta,az is talán összehúzza. Hát igen,nem mind1 milyen állapotban van az a pati.
2010. ápr. 10. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
A fogkrémet én is szoktam, amúgy nagyon jó még az élesztő NAGYON KEVÉS tejjel elkeverve, felkened és ha megszáradt lemoshatod. én még kicsit fent szoktam hagyni - biztos ami biztos alapon. :-D készülj fel ha kipróbálod, hogy borzalmas az illata.. :-D
2010. ápr. 10. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy meglepő megoldást javasolok: azalatt az egy hét alatt próbáld mellőzni a húsevést! Ha hiszed, ha nem nekem bevált, pedig először én is ódzkodtam.
2010. ápr. 10. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én élesztt szoktam csipegetni.. Sokaknak nem ízlik, sőt kimondottan undorító, nekem mégis ízlik. De ha neked sem ízlik, akkor vehetsz kapszulában is. ;) Egyél sok C-vitamint és moss arcot egy nap legalább 8-szor. :)
2010. ápr. 10. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
aloe vera first bőr radirózó (nekem nagyon bejön)
2010. ápr. 10. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz,ha otthon kisérletezel nem biztos,hogy lesz eredménye.1 hét bőven elég,hogy meggyógyuljon és regenerálódjon a bőr.
2010. ápr. 11. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!