Mivel tudom eltüntetni végleg a pattanásaimat?
Hány éves vagy?
Sajnos végleg nem lehet eltüntetni, mert nem tudni mikor van olyan kedve a bőrödnek hogy kijön 1-2 pati. Megelőzni lehet, de akkor is előfordulhat 1-2, nagyon kiszámíthatatlan. Én is nagyon tisztán tartom a bőröm, igyekszem mindig hidratálni, mégis gyakran jönnek ki pattanások..én ilyen vagyok :(
Végleg nem sok esély van rá, esetleg úgy, ha szeded a Diane-35 nevű fogamzásgátló tablettát. Amíg azt szedtem egy darab pattanásom sem volt, míg előtte tele voltam. Teljesen kitisztította az arcomat. Csak ez a megoldás létezik, de ha már nem szeded, akkor újra jöhet ki néhány pattanás, mivel újra elkezdenek dolgozni a hormonok benned. Ha életed végéig szednéd ezt a gyógyszert, akkor nem jönnének a pattanások. De gondolom szeretnél gyereket is majd...
Semmilyen kence nem tudja végleg megszüntetni a pattanásokat, csak belsőleg lehet ezt elérni a tabletta szedésével. A külsőleg használt kencék csak arra jók, hogy ideiglenesen megszüntessék vagy enyhítsék a pattanást, de attól még ugyanúgy ki fognak jönni újabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!