Hogyan tudom otthon eltüntetni a pattanásaimat?
Természetesen rendszeresen használok arctonikot mosom az arcom és arckrémet is használok. Tudom hogy a kozmetikus rengeteget segít de mikor utoljára kozmetikusnál voltam akkor két hétig hegek díszítették az arcomat.. Szóval szeretném megtudni hogy mi a leggyorsabb módszer a patanások eltünetésére amit otthon végezhetek. Nektek mi vált be? Nagyoon szeretném ha ezen a héten még eltudnék érni legalább egy kisebb csökkenést.. Ne ilyen óriásiakat képzeljetek el hanem ilyen kicsi pirosak és kb kettő nagyobbacska. Tetszik egy fiú a suliból és rá szeretném szánni magam hogy elhívjam vhova de nem szeretnék most így odaálni hozzá. Ezen a héten valamiért nagyon kipattogtam..-.- Előre is köszönöm a válaszaitokat!!:)
14/L
Én is rettenet ragyás voltam!
de ezek segitettek:
- naponta 2szer: 3kanál méz bele egy fél kanál fahéj, ezzel kend be az arcod, hagyd egy jó 15percet rajta majd öblítsd le alaposan. ez nyugtat, tisztít és élettelivé teszi arcbőrődet, csökkenti a gyulladást.
-plussz fürdés után és közvetlen lefekvés előtt kend be az arcod citromlével! az első kicsit csip, de utána nem.ez kisimítja a pólusokat és összehuzza azokat, nem lesznek piros foltok.
- az is beválik, ha este lefekvés előtt behintőporozod az arcod. kamillással, gyulladás csökkentő és leszárítja a pattanásokat.
- aztán pedig használj alapozót! nekem ez vált be nagyon: maybelline alapozó(dm, rossman, auchan) a 03as színű a legjobb, nagyon jól fed és mellette vitamin, és gyulladás csökkentő is van benne ami felvitel után lecsillapitja a bőröd. kéthetente egy éjszaka én szoktam is alapozóban aludni, amit reggel hideg meleg víz váltakozással és bőrradirral lemosok. utána hagyom szabadon pihenni és ez sokat segit!
Az aknesol nekem iszonyatosan kiszárította az arcom, és csúnyább is lett. Az szárít, és a nedvességét is elveszíti az arcod. Nem ajánlom.(Bár egyén függő).
Inkább menj el bőrgyógyászhoz, ő megvizsgál, és ha kell, akkor ír fel valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!