Hogyan tudnám eltüntetni a pattanásaimat és a foltokat péntekig?
Minden nap alapozom magam,és korrektort is használok.Ez sem biztosít 100%-os fedettséget,így is látszódnak a kitüremkedések,néha még a pirosságok is,de gyönyörűen tudom eltüntetni a nagyrészüket.Csakhogy még így is csúnya... :DÉs pénteken lesz egy buli...ahol ott lesz a kiszemelt fiú is.Nagyon fontos lenne hogy jó benyomást tegyek rá :)
Tudtok mondani valami hatásos pakolást
krémet
lemosót?
Vagy csak egyszerű praktikákat?
hát nem tudom.. nekem max 1 pattanásom szokott kijönni menzesz előtt, de azt 1 nap alatt el is tüntetem. : ha lehet kinyomom, leradírozom az egész arcom, tonikkal lemosom, majd egyből hidratálókrém(legjobb a kék dobozos nivea) babahintőpor, és van egy kis kenőcsöm, ilyen azonnali pattanás leszárító, azzal lekenem, és reggelre teljesen elhalványul, majd el is tűnik :)
meg megpróbálhatod még péntekig úgy 2szer kigőzölögteted, kinyomkodod az arcod, majd az előbb leírt módszerek.
korrektorból meg ne használj sokat, mert nem kicsit tömíti el az arcod. :) sok szerencsét :D
Köszönöm :)
És igen,igazából ahhoz hogy teljesen elmúljanak csoda kéne.De én hiszek a csodákban :D
Ez így nehéz lehet de mint irtad hogy alapózó meg korrektor... hát attól csak több lesz a pattanásod.
Szerintem menny kozmetikushoz vagy ha nagyon csúnya a bőröd menny el börgyógyászhoz vagy legrosszab esetbe nőgyógyászhoz.
Nekem a fogamzásgátló( amit a nőgyógyász irt fel pattanásokra) és a kozmetikus segitett
Köszönöm!
Csak hogy a kozmetikus után mindig piros vagyok 3 napig,ezért sajnos ez felejtős... :)
Köszönöm a választ! :)
Nem olyan súlyos a helyzet,de megpróbálkozom a bőrgyógyásszal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!