Valaki készített már otthon cukorgyantát?
Figyelt kérdés
1-2x már csináltam, de nem olyan állagú lett mint kellett volna, ezért dobhattam ki a kukába. Arra lennék kíváncsi, hogy van aki csinált, sikerült neki és kimérte a víz és cukor adagot?2016. máj. 20. 17:09
1/6 anonim válasza:
Egy gyantapatron 500 ft. Miért nem veszel egyet? Nem hiszem, hogy a cukor olcsóbb lenne, főleg úgy ha nem is tudod jól kikeverni.
2/6 Noblesse Oblige válasza:
Én nem kimérni szoktam hanem tapasztalat alapján megyek. Hiába pontos a hozzávaló, ki kell tapasztalni, mikor kell levenni a tűzről, hogyan formázható.
3/6 anonim válasza:
Én nem szoktam mérni, öntök cukrot, kevesebb vizet, citromot nyomok bele, aztán mehet a tűzhelyre. Kevergetem, időnként 1-1 cseppet kipottyantok egy tányérra és megnézem hogy jó-e már az állaga. Ha jó akkor kész. Kb ennyi.
Amúgy meg kidobni sose kell mivel ha elrontod is ki lehet javítani. Ha kemény akkor víz kell hozzá még. Ha túl híg akkor meg plusz cukor kell. És akárhányszor újra lehet főzni ugyanazt az adagot.
4/6 anonim válasza:
Nem nagyon lehet eltalálni szerintem,vagy folyós lesz vagy kemény.Van készen.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Láttam már ezt a videót, de itt sem pontosan méri ki, és említi is, hogy ezt ki kell tapasztalni.
2016. júl. 15. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!