Föztem otthon cukorgyantát, de amikor hagytam kihűlni megkeményedett. Lehet, hogy túl sokáig főztem? Vagy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A megszilárdult cukor ugye kiázik az edényből?2011. jún. 5. 18:21
1/7 anonim válasza:
a gyanta nem csak melegen folyós??
3/7 A kérdező kommentje:
ilyen színű volt
2011. jún. 5. 18:28
4/7 A kérdező kommentje:
nem..ennek állítólag ki kell hűlnie és tárolni is lehet egy jóideig, majd ismét használni
2011. jún. 5. 18:29
5/7 anonim válasza:
Ha kihűl, akkor kemény. Ha újramelegíted, megint folyós lesz.
6/7 anonim válasza:
Ez karamell lett! Persze hogy hidegen megkeményedett!
7/7 A kérdező kommentje:
ja mostmár érttem..bedobtam mikróba 10 mp-re de túl forró, ha meg olyan hőmérsékletű, amit bírok, az meg már nem szedi ki a szőrt :SS
2011. jún. 5. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!