Nektek tetszik a fényes haj?
Figyelt kérdés
Az új balzsamomtól úgy csillog a hajam, mint a salamon töke :D Anyukám szerint fura, természetellenes, a fodrászom meg tudni akarja a titkát. Nektek mi a véleményetek a szaténfényű hajról?2016. máj. 16. 17:09
1/6 anonim válasza:
Tetszik a fényes haj, de csak akkor ha nincs nagyon mű hatása. Az olcsó műszálas póthajaknak és parókáknak van egy nagyon természetellenesen erős fénye, kilométerekről ki lehet szúrni, hogy mű. Na ha valami olyasmi, akkor nem hiszem, hogy tetszene.
2/6 anonim válasza:
Na akkor ezt szerinem az összes csajszi nevében kérdezem, mi a markája a cuccnak? De komolyan. Én most növesztem le a hajam és ahol még festék van csórikám eléggé meggyötört és matt.
Várjuk várjuk.. 😜
4/6 A kérdező kommentje:
Garnier Fructis Color Resist. De a Kallos Color-ra is hasonlóan reagált, amiben szintén lenolaj van, csak annak én nem kedveltem az illatát.
2016. máj. 16. 17:56
5/6 anonim válasza:
Köszönjük. Holnap khm asszem van egy köröm az egyik drogériába. 😚
6/6 anonim válasza:
Nekem pont a matt haj tetszik... a fényes olyan fura, paróka szerű szerintem. De kinek mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!