Szerintetek bevállaljam ezt a hajszínt?
Figyelt kérdés
Már jó pár éve kinéztem ezt a "rose gold" hajszínt magamnak csak nem igazán tudtam mi a pontos neve, csak azután hogy divatba jött. Utoljára 16 évesen volt festve a hajam szőkére, de sajnos besárgult és ezért növesztettem le, 4 éve viszont az eredeti (középbarna) hajszínem van. Mert attól parázok, ha elmegyek befestetni, narancs lesz a hajam színe..nektek mi a tapasztalatotok? (Főleg akinek ilyen a hajszíne)?
20/L
2016. máj. 14. 17:15
11/13 anonim válasza:
Előszőkítés után a megfelelő pasztellizálókkal kell bekenni a hajat. Én keverem mindig ezt a színt, külön a hajtőre, ahol nem szőkítem ki, oda elég festék, mert ott sötétebb lesz a végeredmény. Mivel szőkített hajalapon van, fakul, viszont akkor is szép még. Ha jól van előkészítve a haj, nem sárgul be.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit használnak akkor a fodrászok ha ilyen hamar kopik neked..és hogyha én magam viszem el a festékeket? Mondjuk egy fodrász kellék üzletben kiválasztom hozzá a színeket és egy helyi fodrásszal csináltatnám meg? Akkor csak nem rontja már el. Annyit tudok, hogy előbb szőkíteni kell a hajat, majd utána jön rá a végső festék.
2016. máj. 15. 12:36
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó
És mennyi időnek kell eltelnie az előszőkítés és a végső festés közt?
2016. máj. 15. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!