Hogyan csináljak egyenletes hajszínt?
Figyelt kérdés
Fehér hajat akartam, bár erről letettem mert nem fog sikerülni, már csak annyit szeretnék hogy egységes legyen, de az se megy.
Világos platinaszőke és lila samponnal hamvasítom, de valahol még sárga, 1-2 tincs még kicsit narancsos árnyalatú (tényleg csak 1-2) míg a mellette lévő tincs már szinte világos lila vagy szürke. Mit tudnék csinálni hogy egyszínű legyen az egész?
Vagy nembaj ha kicsit egyenetlen? Igy is sokan dícsérik de nekem még nem tökéletes.
2016. ápr. 18. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ha dicsérik, akkor hagyd így. Ne fess már rá mást.
Egyébként tényleg jó, ha nem teljesen egyforma, mert az olyan paróka hatású. A természetes hajszín sem teljesen egyszínű.
2/4 anonim válasza:
Nyilván a fodrász nem jöhet szóba ha itt kérdezed. A másik legjobb megoldás ha olyanra fested amilyen a legsötétebb rész, tehát pl világos rézszőke, eperszőke. Az befogja rendesen.
3/4 A kérdező kommentje:
Mivel főleg a hamvasító miatt ilyen ,nem vagyok benne biztos hogy sokat tud vele kezdeni egy fodrász, főleg mert mégtöbb szőkítés már nagyon tönkretenné, de azért megkérdezek egyet hátha tud valamit...
2016. ápr. 18. 20:33
4/4 anonim válasza:
Én pont most fogok tetetni bele világosabb tincset, hogy természetes hatású legyen, mert tényleg paróka és természetellenes a teljesen egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!