Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek bevállaljam ezt a...

Szerintetek bevállaljam ezt a hajszínt?

Figyelt kérdés

Már jó pár éve kinéztem ezt a "rose gold" hajszínt magamnak csak nem igazán tudtam mi a pontos neve, csak azután hogy divatba jött. Utoljára 16 évesen volt festve a hajam szőkére, de sajnos besárgult és ezért növesztettem le, 4 éve viszont az eredeti (középbarna) hajszínem van. Mert attól parázok, ha elmegyek befestetni, narancs lesz a hajam színe..nektek mi a tapasztalatotok? (Főleg akinek ilyen a hajszíne)?

20/L

2016. máj. 14. 17:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Itt a link:

[link]

[link]

2016. máj. 14. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem a rózsaszínesebb árnyalata tetszik,ez szolidabb szerintem jó.
2016. máj. 14. 17:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem a rózsaszin változata is nagyon tetszik, csak ezzel eléggé kitűnnék, és parázok, h pl: nem vennének fel emiatt egy állásra.
2016. máj. 14. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik ez az szín és árnyalat, vállald be :D csak arra figyelj, hogy jó fodrászhoz menj és ne sajnáld rá a pénzt, mert szerintem nagyon könnyen elrontható
2016. máj. 14. 17:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen :D ez a másik része :D jó hajszín + jó fodrász :D

Szerinten nyár közepén megcsináltatom, csak még az a kérdés hogy melyik fodrásznál :D

2016. máj. 14. 17:41
 6/13 anonim válasza:
btw. a hajad azért sárgult be mert nem hamvasítottad.
2016. máj. 14. 21:47
 7/13 A kérdező kommentje:
akkor még nem igazán ismertem, meg amúgy mostanában jöttek be ezek a hamvasító samponok.
2016. máj. 14. 23:12
 8/13 anonim válasza:
Nagyon szép!!! Mindenképp jó választás lesz szerintem ha ilyen hajad lesz :) És én nem gondolnám olyan extrémnek, hogy esetleg emiatt ne kapnál meg egy állást szóval emiatt ne aggódj :)
2016. máj. 15. 10:36
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) rendes tőled :D
2016. máj. 15. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a hajszínem most. Habár én magamnak festettem. (Amit nem ajánlok.) Viszont egy egyszerű fodrász sem képes ilyet festeni (4-nél voltam az elmúlt években, mind elrontotta), szóval mesterfodrász a legjobb választás. És ez a szín gyorsan kopik. 2-3 hetente színezni kell újra.
2016. máj. 15. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!