Van itt olyan nő, aki az intim tájékon egyáltalán nem szőrtelenít? Indokot, életkort is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 14:06
21/24 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehet kedves, no de manapság a láb csupaszsága alap. Nem tudom, ki kezdte el, de ez van. Az egyetemen volt egy évfolyamtársnőm, és májusban szoknyát vett fel, térdig érőt. Fehér bőrű, fekete hajú lány volt, no magasról tett a szőrtelenségre. Centis fekete szőrök borították a lábszárát, mindenki döbbenten nézte, állati égő volt. Kedves, okos lány volt, az igaz.
2010. ápr. 15. 13:56
22/24 anonim válasza:
Én csak bikivonalat epilálom, a többi szőrből pedig visszavágok. Engem nem zavar! És ez nem igénytelenség! 16/L
23/24 anonim válasza:
Én mindig csupaszra borotválom, nem a pasi-pasik miatt, hanem mert nekem így jó. Sokkal tisztábbnak, higiénikusabbnak érzem magam.
Látszik hogy nem vagyunk egyformák és ezzel nincs is gond. Mindenki máshogy érzi jól magát.
21/L
24/24 anonim válasza:
Sziasztok, 36 éves nő vagyok. Amikor fiatal lány voltam, még szó sem volt teljes intim szőrtelenítésről. Amikor 23 éves koromban először teljesen leborotváltam a szerelmem kérésére, utána nagyon kínosan éreztem magam a nőgyógyásznál... Épp a nőgyógyászok a megmondhatói egyébként, hogy mennyire megváltozott az arány az utóbbi 15 év alatt. Én most teljesen legyantáztatom, mert a páromnak úgy tetszik jobban, de van egy férfi barátom (akivel sosem volt viszonyom, de elég jóban vagyunk ahhoz, hogy ilyenekről beszéljünk), aki kimondottan utálja, ha egy nőnek csupasz a szeméremtájéka. Ami a "magam miatt" kérdést illeti, ha nem lenne kapcsolatom, nem szedetném teljesen le, csak ollóval rövodre vágnám és természetesen a fazonrészt legyantáztatnám, hogy uszodában stb. megfelelő látványt nyújtsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!