Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan nő, aki az...

Van itt olyan nő, aki az intim tájékon egyáltalán nem szőrtelenít? Indokot, életkort is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 14:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Irigység?:D Jajj, szívem ne minősítsd már magad:) Nem süllyedek le a szintedre, hogy hasonló válasszal reagáljak, elvégre nem vagy te senki, hogy neked bizonygassak valamit is. Én ronda vagyok, nem találok pasit, és nagyon irigy vagyok rád... Hát persze:)
2010. ápr. 7. 18:16
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
istenem, nem ősemberek vagyunk, hogy azért kell a szőr, hogy ne kerüljön homok a gépezetbe... marha jó lehet belerohadni a bugyiba pláne nyáron :D
2010. ápr. 7. 18:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Gyerekek, gyerekek...ne vitázzunk, ne minősítsünk! Ez a kérdés nem ezért van!!!
2010. ápr. 7. 21:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
én nem szedem ott a szőrt. az ok hogy ritka, szőke pihés és inkább csak felette van egy keskeny sávban. azért nem szedem, mert nekem igy tetszik, és a pasijaimnak is, mert nem egy gusztustalan szőrpamacs. "sövénynek becézik" ha szedném, csak megerősödne. 21 L
2010. ápr. 8. 18:58
 15/24 anonim válasza:
100%
Ha nincs "nemi életem", akkor egyáltalán nem - nekem megfelel... Ha van, akkor igen, az egészet krémmel. De csak hetente egyszer, így elég süni :( (N/29)
2010. ápr. 14. 09:29
 16/24 anonim válasza:
100%

De jól egymás torkának ugrottatok, egyemaszíveteket, bírom ezt, mikor látatlanban fikázzák egymást az emberek! Istenem! Na lehet lepontozni...

A kérdésre: ha van kinek: igen, ha nincs: nem! (28/N)

2010. ápr. 14. 09:31
 17/24 anonim válasza:
100%

Na jó.Csak hogy tisztázzuk.Vannak akik hajlamosabbak bacikat összeszedni, stb.A szőr védelemként van ott.Elálja a kórokozók útját.Ha valaki rendszeresen tisztálkodik nem fog belerohadni a bugyijába! :)Én például rövidebbre vágom,a szeméremdombomat leborotválom teljesen,de a nagyajkakról nem szedem le.Valamint a combhajlatban tulajdonképpen a "bozont" körül borotválom,mert így kap egy rendezettebb formát,normálisan néz ki,és mégis ott van,h. védjen.Régebben kipróbáltam én is milyen csupaszon,de szörnyű érzés volt.Nagyon érzékeny azon a tájékon a bőröm,főleg nyáron volt rossz,épp hogy szőrtelenül volt kellemetlenebb,nem volt ami elvezesse az izzadságot,egy 30 perces gyaloglás után már kivoltam a dörzsöléstől stb.váááááááá :)De akinek tetszik csupaszon,hajrá!

20/L

2010. ápr. 14. 09:39
 18/24 anonim ***** válasza:
37%
csak pasik miatt szeditek le? önmagatok felé nincs igényetek? szomorú
2010. ápr. 14. 09:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Na, hát ezt nem bírom eldönteni én se. A nődokim szerint nem jó leszedni teljesen, mert védő funkciója van. Asszem valami arany középutat választok majd...de úgy látom, ma már ez olyan alapelvárás, mint pl. a láb csupaszsága vagy a hónalj...és sokan azt is hagyják, ahogy van. Olyankor én helyettük égek...
2010. ápr. 15. 13:31
 20/24 anonim válasza:
97%
Azt mindenki elfelejti,hogy régen szó sem volt szőreltávolításról?Én ugyan szőrtelenítek mert nekem ez így kényelmes..de vannak akik meg pőrén érzik magukat szőr nélkül..hát istenem és akkor mi van??Ha egy nem kezdi el hogy szőrtelenít és nem lesz divat belőle lehet még ma is mindenki dzsungeleken üllne..De ebből nem értem hogy lehet vitát kezdeni??Szabad akarat van vagy mi..Mindig mindenki a külsőt veszi figyelmemb e és ez annyira undorító:(Ha valki szőrös már le kell hordano meg le kell nézni?Attól még lehet kedves és barátságos..bár tudom ez sokatoknál nem számyt csak hogy járjon szoláriumba meg kozmetikushoz...oh ti szegények::D
2010. ápr. 15. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!