Aki borotvával szőrtelenít intim részen az milyen időközönként csinálja? Mivel ápolja, hogy ne gyulladjon be?
Figyelt kérdés
én kb 3 napja csináltam meg, kicsit várni akartam, hogy rendesen letudjam szedni erre ma észrevettem, hogy nagyon viszket és láttam, hogy tök piros és olyan mintha picike pattanások lennének pedig nem azok. borotva habot is használtam és be is kentem 2 napig bőrnyugtató krémmel. mit rontottam el?
16/L
2010. aug. 23. 17:15
1/3 anonim válasza:
lehet h nem rontottál el semmit, csak nagyon érzékeny a bőröd.
de az is lehet h rossz minőségű a borotva.
borotva hab helyett meg mondjuk én jobban ajánlom a borotva gélt, sztem sokkal jobb.
2/3 anonim válasza:
vagy esetleg használj elektromos borotvát, lehet hogy túl érzékeny a bőröd.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a bajom és borotválás után arcszesszel kentem be és nem lett csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!