Alpecin koffein samponról vélemények?
Használtad már?Segített valamit a hajadon?
A gyógyszertárban ezt ajánlották és tavaly apumnak is segített hajhullás ellen,de érdekel még mások véleménye,ha van.
Én is tervezem megvenni, a fodrászom azt mondta, hogy vegyek, mert nagyon jó és eddig sok mindenkinek bevált, aki használta.
Egyik ismerősömnek elkezdett tőle nőni sok babahaj, szóval olyan rossz nem lehet. :)
Hát igen,sok hajam kihullik,viszont észrevettem,hogy a fejem tetején fura kis felálló hajszálat kifele kandikálnak,azt hittem letöredezett szálak,a fodrászom mondta,hogy babahajak. :)
Szedek hajvitamint is,de még csak 1 hónapja és már nagyon zavar a hajhullás.
Én is most tervezem megvenni, mert krémmánián is jókat írtak róla. :)
Nekem a fodrász a Forcapil kapszulát ajánlotta, hogy nagyon jó és viszonylag olcsóbb kategória. Ezt is mostanában akarom megvenni.
Egyébként megvettem tegnap a sampont.Csak még nem mertem használni,majd gondoltam ha itt-ott kapok,látok véleményt,akkor kipróbálom,ha nem jön be oda adom apunak. :D
Én amúgy azt a Das gesunde plus-os kapszulát szedem,itt is láttam róla véleményeket,gondoltam egye fene.Remélem fog hatni,vagy valamit csinál majd. :)
Forcapilt én is használtam, amikor a paraben érzékenységem miatt elkezdett hullani a hajam a hajfestéktől.
Most JutaVit-et szedek, de visszatérek az előzőhöz, mert az annak idején nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!