Koffein tabletta. Vélemények?
utolsó,Te nem vagy százas...:D :S
szerintem meg ne szedd,nem egészséges az ilyen. Inkább igyál kávét.
Kérdező,te vettél azóta?
Tervezem,h kipróbáljam,de én rendszeresen kávézom,annak meg nem látom értelmét,hogy nekem se hasson.:/
utolsó,csak nem valamilyen extra dózisú vitamint szedsz? Hadd találjam ki: Lenkei féle.
Eltaláltam? :)
Tudom, hogy későn válaszolok, de mindegy.
12 éves koromban (igen, ennyire fiatalon) gyomorfekélyt diagnosztizáltak nálam, és közölték velem, hogy kávét soha.
Ez tök jó volt 16 éves koromig, de akkor már a vérnyomásom is ingadozott. Egyszer pörgök, 20 perc múlva meg majd' elájulok. Gyakorlatilag arról volt szó, hogy néha kiestem a padból, és ketten kísértek az iskolaorvoshoz. A doki azt mondta, hogy alacsony vérnyomásra nem ad nekem semmit, ott a koffein. Körbe értem, más lehetőség nem igazán volt. Megittam egy fél pohár cappuccinot, 6 órával később is fájt a hasam, akár mit, ittam, vagy ettem rá, úgyhogy jött a koffein tabletta.
Összehasonlítani tehát nem tudom, mert kávét még életemben nem ittam.
De tapasztalatom, hogy diszkrét, és mindig magaddal tudod vinni a neszesszerben, bárhol be tudod venni. Nem kávét kortyolgattam a tanóra kellős közepén, (amit nem is engednek meg) hanem ha éreztem, hogy baj lesz, gyors egy fél szemet lenyeltem.
A Naturland kft termékei valóban keserűek, de picik is. Egy tabletta 10g koffeint tartalmaz, ami (a leírás szerint) egy csésze kávét jelent. Nekem fél szem is elég volt, és azt se minden nap, havonta két-három alkalommal.
Akik tudták, hogy élek vele, néha kértek tőlem. Ők három típusba oszthatóak:
Az egyik, amit már írtak is, hogy remeg keze-lába, izzad a tenyere. (egy fő)
A másik, aki nem érzett semmit. (egy fő)
A harmadik: tök jó, hol vetted, mennyibe kerül, tudsz még adni belőle?
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!