Hogyan szedjem le a börkeményedést a sarkamról?
Miért zárod ki a pedikűröst?
Érdemes lenne megállapitani hogy mennyire erős a bőrkeményedésed, mert rengeteg ember azt hiszi hogy nagyon és közben pedig szinte semmi nincs a lábukon. Több féle reszelő létezik egyénként, ezek közül is tudni kéne melyik való a te lábadra. Lehet hogy egy sima habkőreszelővel nem érsz el semmilyen hatást. De léteznek nagyon jó fajta reszelők is, amivel kizárt hogy nem megy le a bőrkeményedés. Nem tudom hogy mutassak neked most olyat. De ezek lényegesen érdesebbek, erősebbek, mint a többi. Van olyan is ami ilyen lyukacsos mint egy sajtreszelő, az is elég hatásos szokott lenni, csak utána még egy finomabb reszelővel át kell reszelni, hogy sima legyen a felület. Másik fontos szempont hogy az is lehet hogy a bőrkeményedésed inkább bőrszárazság és valami nagyon jó zsiros krém kellene hozzá. Próbáld meg azt hogy éjszakára bekened jó vastagon és zoknit húzol a lábadra. Egy hét után már észlelhető lesz az eredmény.
Nem tudom miért idegenkedsz annyira a pedikűrösöktől amikor ezeket a problémákat szakszemmel könnyebben megoldhatóvá lehetne tenni. Akár úgy is hogy egyszer elmész és megnézed mit használ rá, és hogy csinálja, milyen tipusú a lábbőröd stb.
Remélem azért tudtam segiteni.
Egy pedikűrös
ja és a reszelésről : nem tudom hogy csinálod, talán azzzal lehet a baj.
Előszőr jól kiáztatod a lábad, aztán megtörlöd és a száraz reszelővel elkezded reszelni. Tehát a lábad legyen kiázott, de megtörölt, a reszelő pedig száraz. És a krém utána nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!