Mevel lehetne a sarkamról a börkeményedést eltüntetni? A pediküröst kihagynám.
Semelyik kenőcs ne használ se a minden napos habkő használat.:(
Nagyon csúnya esetleg valami házi praktika?
Köszönöm
Mondjuk talán sarokreszelő?
Erre találták ki.
Okozhatja túlsúly is.
egyébként olyan jó, h megy az értő olvasás egyeseknek... :S
tehát kedves kérdező: a joghurtos radírozás (amit előttem említettek) sztem ebben az esetben jobb alternatívája, ha tengeri sóra vagy kristálycukorra öntesz egy kis olajat és azzal dörzsölöd a sarkad. kevésbé natúr variáció: valamilyen scholl krémmel- vagy sztem jó még a doktor sarokbalzsam- bekened éjszakára az előzetesen megmosott lábadat és húzol rá egy zoknit. éjszaka a zsíros krémtől felpuhul a bőr. reggel felkelés után pedig vedd elő a habkövet vagy inkább a sarokreszelőt, és reszeld le az elhalt részeket. utána úgy gondolom elég lesz esténként picit átdörzsölni habkővel. :)
Én sarokreszelőt, balea lábradírt és avon food pedibráziós lábradírt használok. Emellett még sarokgyalut. S persze utána balzsamot.
Nem állítom, hogy nem kell minden nap megáztatni és elvégezni ezt a műveletet, de megéri.
Bársonyka (patikában kapható tégelyes krém) is segít.
Ha nem használ a durva sarokreszelő sem és a gyakori (akár mindennapos) habkőhasználat sem még hosszas áztatás után sem, akkor bizony nincs más, mint a pedikűrös.
Esetleg minden este krémezd be vastagon és húzz rá pamutzoknit.
Reggel le lehet venni, én nyáron is szoktam nincs problémám vele.
Ha két hét alatt sem javul napi 1-2 krémezés és habkövezés után sem akkor szakember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!