Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tüntessem el a bőrkeménye...

Hogy tüntessem el a bőrkeményedést, hogy utána ne legyen érdes a talpam?

Figyelt kérdés
Fürdés közben szoktam lereszelni, reszelővel meg habkővel is próbáltam már, nem is sok ment le belőle, és utána érdes is lett a talpam. Ötletek? (Pedikűröshöz nem tudok menni)
2011. máj. 28. 07:41
 1/5 anonim válasza:
Kend be shea vajjal és húzz a lábadra zoknit. Ha tudsz, aludj is zokniba. Nekem bevált.
2011. máj. 28. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. máj. 28. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy durván hangzik, de én borotválom, egyébként a pedikűrösök is, csak én egy régebbi pengével, amit már elhasználtam a lábamra, aztán persze ledörzsölöm, majd bőrradír, végül lábkrém, van gy lábpezsgőfürdőm és előtte abban áztatom, ez már nálam szertartás, bár elég ritkán csinálom, utána pedig minden este amikor lefekszem bekene ma lábam.
2011. máj. 29. 02:13
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2011. máj. 29. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedikűrös. hidd el, sokkal jobb mit otthon nekiesni borotvával.
2011. máj. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!