Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Semmilyen haj nem áll nekem...

Semmilyen haj nem áll nekem jól, mit tegyek? :'D

Figyelt kérdés

Szóval,barna hajam van,talán kicsit hullámos.(Egyik fodrász mondta ezt,a másik pedig azt mondta hogy se göndör,se hullámos,sőt nem is göndör) Hát mondom oké.

Hátul sz*rul állnak a forgóim,ha valami jó haj sikerül akkor hátul a két forgó folyton elb*szva mert összevissza áll :'D vagy feláll valahol.

1 választék is sz*r helyen van,konkrétan ahogy jön "az egyenes" utána konkrétan kanyarodik befele jobbra (ha fentről nézzük a hajam,úgy jobbra)

Mit kezdjek ezzel a hajjal?!

2016. ápr. 12. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Valami biztos jól áll, de kép nincs esetleg? Egyszerűbb lenne segíteni, esetleg takard ki az arcod, úgy is jó.

Csak egy jó/előnyös formát kéne vágni és megtanulni beszárítani, kezelni.

2016. ápr. 12. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el egy rendes fodrászhoz. tény, hogy drága, de jó frizurát tud csinálni. Én évekig az itteni kis fodrászatba jártam, 2500-3000 volt egy alkalom, néha jól sikerült, sokszor meg rosszul, havonta kellett járnom, mert nagyon hamar formátlanná vált a frizura. Elegem lett, kértem időpontot egy pesti jó nevű szalonba az egyik stylist-hoz, utána fél évig gyönyörűen állt a hajam, 8 ezer ft volt, de ez még mindig sokkal olcsóbb, mint havi 3 ezer.
2016. ápr. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!