Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hosszú haj tényleg eltereli...

A hosszú haj tényleg eltereli a figyelmet az emberről?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha vkinek ki van engedve a hosszú haja, akkor az emberek csak azt veszik észre, azt már nem hogy ki van "alatta". Sok helyen olvastam, hogy azért nem jó mert eltakar, eltereli az arcról a figyelmet. Nekem most kb csípőig ér. Ti is csak ezt vennétek észre rajtam?

(Bocsi ha bénán fogalmaztam, de a lényeg sztem érthető :D )

L

2016. ápr. 5. 16:04
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
Egyértelműen először a hajat veszem észre, főleg, ha tényleg ilyen hosszú, de akkor is, ha különleges fazonú vagy színű, de utána nyilván megnézem az ember arcát is.
2016. ápr. 5. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Tudom, hogy a tied valószínűleg gyönyörű, de a legtöbb ilyen hossznál már csak úgy lóg. Hacsak nem csinálsz jó kis frizurákat.
2016. ápr. 5. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Ennyi erővel hordj csadort, nehogy az arcodon kívül bármi mást meglássanak rajtad...

Nyilván ha valami szép a külsődön, azt észreveszik. De ezt inkább pozitívumként kéne értékelni. :)

Ez nem azt jelenti, hogy mivel hosszú a hajad, onnantól két mélyebb mondatot nem tudsz váltani senkivel, mert végig azon agyal, hogy "jaj,d e szép a hajad".

2016. ápr. 5. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Szebb a hosszú haj, szerintem mint a felkontyolt meg hasonlók. Akár eltereli akár nem szerintem sokkal szebb a kiengedett vagy a laza lófarok mint amikor szinte feszítik a hajat.
2016. ápr. 5. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Ki mondta, hogy feszíteni kell?

Loose/messy/braided updo

Van az a formátlan, seprűs végű borzalom, ami ronda.

2016. ápr. 5. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

ha szép, akkor én is azt nézem meg először, mert nem gyakran látni kifejezetten hosszú hajat. aztán kíváncsi leszek rá, hogy az arca is szép-e, úgyhogy aztán megnézem azt is.

nekem is hosszú hajam van, derékig ér, festett sötétvörös. fokozatosra vágatom, elől rövidebb kicsit, és szokták dícsérni. de én inkább örülök neki, hogy van rajtam legalább valami szép, szóval nem kell ettől tartani.

2016. ápr. 5. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Sokan tényleg csak azt veszik észre, én nem értem miért van ez... de elég furának tartom.

Van ezzel pár sztorim, tipikus: ronda lány, szép dús seggig érő hajjal, pasik nyáladznak utána. Franc se érti. Mellette az egyik barátnője aki gyönyörű test, arc, de a haja "csak" átlagos. Vele nem foglalkoznak. Nem értem... ennyire hogy számíthat csak a haj?

2016. ápr. 5. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó nyilván neked más a szép, mint a fiúknak.
2016. ápr. 6. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Tehát a fiúknak egy parókára is feláll?

Ha ronda a lány, de hosszú a haja, akkor oké?

2016. ápr. 6. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
nekem például sokkal jobban tetszik a rövidebb és a felnyírt haj (ez az a pont ahol lehet ostorozni meg hülyézni miatta) ha tényleg szép, és jól is áll valakinek a hosszú akkor oké. de szerintem már nagyon unalmas, hogy mindenki hosszút akar, akkor is ha ronda és igénytelen a haja, mert 5 éve nem volt fodrásznál, mert nehogy 3mm-t is vágni kelljen belőle
2016. ápr. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!