A hosszú haj tényleg eltereli a figyelmet az emberről?
Úgy értem ha vkinek ki van engedve a hosszú haja, akkor az emberek csak azt veszik észre, azt már nem hogy ki van "alatta". Sok helyen olvastam, hogy azért nem jó mert eltakar, eltereli az arcról a figyelmet. Nekem most kb csípőig ér. Ti is csak ezt vennétek észre rajtam?
(Bocsi ha bénán fogalmaztam, de a lényeg sztem érthető :D )
L
Ennyi erővel hordj csadort, nehogy az arcodon kívül bármi mást meglássanak rajtad...
Nyilván ha valami szép a külsődön, azt észreveszik. De ezt inkább pozitívumként kéne értékelni. :)
Ez nem azt jelenti, hogy mivel hosszú a hajad, onnantól két mélyebb mondatot nem tudsz váltani senkivel, mert végig azon agyal, hogy "jaj,d e szép a hajad".
Ki mondta, hogy feszíteni kell?
Loose/messy/braided updo
Van az a formátlan, seprűs végű borzalom, ami ronda.
ha szép, akkor én is azt nézem meg először, mert nem gyakran látni kifejezetten hosszú hajat. aztán kíváncsi leszek rá, hogy az arca is szép-e, úgyhogy aztán megnézem azt is.
nekem is hosszú hajam van, derékig ér, festett sötétvörös. fokozatosra vágatom, elől rövidebb kicsit, és szokták dícsérni. de én inkább örülök neki, hogy van rajtam legalább valami szép, szóval nem kell ettől tartani.
Sokan tényleg csak azt veszik észre, én nem értem miért van ez... de elég furának tartom.
Van ezzel pár sztorim, tipikus: ronda lány, szép dús seggig érő hajjal, pasik nyáladznak utána. Franc se érti. Mellette az egyik barátnője aki gyönyörű test, arc, de a haja "csak" átlagos. Vele nem foglalkoznak. Nem értem... ennyire hogy számíthat csak a haj?
Tehát a fiúknak egy parókára is feláll?
Ha ronda a lány, de hosszú a haja, akkor oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!