Kb.90 cm-es hajam van és leszeretném vágatni kb. a hátam közepéig, és most nem tudom, hogy levágjam-e és, hogy vissza nő-e ugyan olyanra?!?
Figyelt kérdés
(13 éves vagyok)2016. márc. 29. 20:21
1/8 anonim válasza:
áhh álom hajad lehet, én nem vágatnám le :)
2/8 anonim válasza:
Max a végét vágatnám le, hogy felfrissüljön és a végek ne legyenek elvékonyodva. Gyönyörű lehet!
3/8 anonim válasza:
90 cm nem álomhaj hanem már gáz kategória szerintem. De persze ez magánvélemény. Ha egyszer megnőtt amúgy akkor máskor is meg tud... de szerintem jobban jársz valami normális frizurával.
4/8 anonim válasza:
nem feltétlenül nő meg. én is kb 13 éves koromban vágattam le a fenékig érő hajamat, azóta is max csak hátközépig tudom megnöveszteni, hiába ápolom, annál tovább nem nagyon nő.
ha csúnya, vágasd le mindenképpen. de max csak a végét, bér te tudod, hogy megéri-e neked a hosszú haj.
5/8 anonim válasza:
huu, nehogy levágasd! gyönyörű hajad lehet, én is bárcsak meg tudnám növeszteni olyan hosszúra! :)
6/8 anonim válasza:
Gyönyörű szép hajad lehet! Ha nem tudsz dönteni akkor szerintem először csak 10-15cm-t vágása vissza. Ha megszoktad és még rövidebbet akarsz akkor megint vágass valamennyit. Ha "útközbe" megbánod a vágásokat még mindig kevesebb veszteséged van mintha egyszerre vágattad volna le.
7/8 anonim válasza:
vágasd rövidebbre, a hosszú haj eléggé semmilyen
8/8 Szabó Violla válasza:
a hosszú hajat nagyon nehéz a fésűvel cibálni meg stb.... szerintem ne csak a derekadig hanem a könyök alá egy kicsit hosszabbat. úgy tuti jól áll.:) 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!