Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hosszú hajúak! Mennyi...

Nagyon hosszú hajúak! Mennyi figyelmet kap a hajatok?

Figyelt kérdés
Csípőig érő vagy annál hosszabb hajra gondolok.Ismerőseitektől mennyi dícséretet kaptok, illetve utcán le szoktak titeket állítani idegenek, hogy kérdezzenek róla? Olvastam már olyat is, hogy vki azért vágatta le a combig érő haját mert sok rosszindulatú ember megjegyzést tett rá vagy tapogatta stb.. Ez tényleg ilyen gyakori lenne?
2016. jan. 14. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát amekkora meló néha megmosni+pakolás/+balzsam+legyen ideje megszáradni, nehogy hő érje...+hajvégápoló

és ez csak az alap. Rengeteg idő.

De szeretem a hajam, bár gyakran megfordul a fejemben, hogy levágatom rövidebbre.

2016. jan. 14. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Bejönnek a hosszú hajú csajszik, suliban mindig szerettem az előttem ülőnek a székhez kötözni a haját :)
2016. jan. 14. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért vágattam le mert meguntam. Fenék alá érő volt. Ja, minden nap megkérdezte valaki hogy mióta növesztem, mivel kenem hogy ennyire nő, stb. Eléggé feltűnő egy hosszú haj. Engem zavart hogy odafigyelnek rá. Olyan mint az extrém hajszín, volt kék, zöld hajam is, annál még gyakoribb volt hogy odajöttek random emberek hogy mivel festem, de szép, de érdekes, stb. Alig lehetett lerázni őket. Imádtam kék lenni, de emiatt sose festeném mégegyszer kékre.
2016. jan. 14. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem most a csípőmig ér, de ennél hosszabbat már nem akarok

amúgy szeretem, hogy hosszú és annyira nem is macerás, szóval hátközépig érőnél rövidebb biztos nem lesz egy jó ideig

idegenek nem szoktak rá mondani semmit, tapogatni meg főleg nem, fura is lenne :D

ismerőseim szokták mondani néha, hogy szép meg a fodrászok mindig dicsérnik, de ennyi

2016. jan. 14. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat még úgy is, hogy az utóbbi időben már ki se engedem máshol, csak otthon. Befonva hordom, fenék alá ér jóval, befonva épp fenék alá.

Kérdezgetnek, tapogatnák. A legújabb, hogy mivel a kisbabámnak is erős, dús haja van és a korához képest hosszú, állandóan azzal jönnek, hogy lám-lám olyan lesz, mint anyának. S bár ez aranyos, rögtön egy újabb tapizást eredményez az irányomban (mert őt hála az égnek még nem merik összefogdosni).

Levágatnám már (adománynak), de egyelőre nem jutok el fodrászhoz. Ugyanakkor bevallom a megszokás is visszatart egy picit, meg az hogy tényleg szép és többé már nem növeszteném meg... hiába nem okoz már annyi örömöt a mindennapokban, mert 1) jobban áll kiengedve, de úgy mindenbe beleakad, csecsemő mellett nem praktikus; 2) összefonva is belóg a wc-be ha nem vigyázok illetve ráülök; 3) megmosni, megszárítani se egyszerű...; 4) ősanyának néznek vele, holott távol áll tőlem.

2016. jan. 15. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen hosszú hajam, de utána levágattam vállig érőre. most kb hát középig ér, megint növeszem.

én nem érzem,hogy olyan nagy procedúrát igényelne . amikor rövid hajam volt, rosszabb volt, mert állandóan begöndörödött a vége + balzsamozni se tudtam annyira,hogy ne érjen a fejbőrhöz.

de amikor nagyon hosszú hajam volt , egyszerű volt balzsamozni, tarkótól lefele. + olajokat is használok/használtam, sosem töredezik. kb 3-4 havonta vágok belőle 1 centit.

és amikor hosszú, akkor nagyon egyenes, szerintem mert lehúzza a súly..de pl amikor hosszú volt nagyon, alig lehetett begöndöríteni.. mire ráfújtam a hajlakkot kb ki is ugrott xdd úgyhogy nem nagyon erőltettem, nem igazán formázam, jó volt ahogy beállt. de amikor vállig érő hajam volt mindig göndörítettem, kiélveztem,hogy benne marad a hullám:D

szerintem hátam aljáig fogom most növeszteni és utána ott fog stagnálni. de annál hosszabbra már nem érdemes szerintem.

amúgy nekem is fogdosták akkoriban, mert hogy biztos póthaj? mert hogy nekik nem nő a hajuk.. de nem is csodálom ha naponta vasalják .. úgy nekem se nőne.

ja meg szedek hajvitamint. és természetes sörtés kefém van. de én megszárítani nem szoktam , csak a tövét ha tél van.

de amúgy szeretem a hosszú hajat, a kiengedetten kívül is sok verzió van hogyan hordjam. pl befontam és előre dobtam és még úgy is leért a mellem aljáig.. úgy volt a kedvencem hordani.

2016. jan. 15. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!