Hajat rövidre, közepesre vágni?
Helló!
Már egy ideje gondolkodom ezen de nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés lenne-e. Rövidebbre akarom vágni a hajam. Sötétbarna hajam van, ovális arcom és olíva böröm. A hajam valamennyire vastag de nem túlságosan. Kb a hátam közepéig megy és egyenes. De volt már rövidebb hajam is és akkor volt benne pár hullám, bár nem sok, amikor le lett vágva a súly. Mindig lófarokban hordom a hajam de utálom mert fáj töle a fejem és fáj a fejböröm, ahol a hajgumi húzza. Viszont azt is utálom ha ki van bontva, mivel csak mindenhova elmegy, zavar és idegesít. Ezért gondoltam, hogy valamelyest rövidebbre kéne vágni. Olyanra gonoltam, mint amilyenje Chloe Bennet-nek van a SHIELD ügynökeiben (ilyen: [link] Úgy gondolom, hogy jólállna nekem, viszont van néhány félelmem. Mit csinálok vele tesiórán? Nem fog ez is zavarni? (ha viszont meghagyom vállnyira, megint csak lófarokba teszem, amit kerülni szeretnék) És persze, hogy mit fognak mondani a barátaim a "jaj neeee a szép hajad"-on kívül...
Szóval egy kis segitséget szeretnék kérni, hogy mégis mit tegyek.
Köszönöm,
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!