Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajat rövidre, közepesre vágni?

Hajat rövidre, közepesre vágni?

Figyelt kérdés

Helló!

Már egy ideje gondolkodom ezen de nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés lenne-e. Rövidebbre akarom vágni a hajam. Sötétbarna hajam van, ovális arcom és olíva böröm. A hajam valamennyire vastag de nem túlságosan. Kb a hátam közepéig megy és egyenes. De volt már rövidebb hajam is és akkor volt benne pár hullám, bár nem sok, amikor le lett vágva a súly. Mindig lófarokban hordom a hajam de utálom mert fáj töle a fejem és fáj a fejböröm, ahol a hajgumi húzza. Viszont azt is utálom ha ki van bontva, mivel csak mindenhova elmegy, zavar és idegesít. Ezért gondoltam, hogy valamelyest rövidebbre kéne vágni. Olyanra gonoltam, mint amilyenje Chloe Bennet-nek van a SHIELD ügynökeiben (ilyen: [link] Úgy gondolom, hogy jólállna nekem, viszont van néhány félelmem. Mit csinálok vele tesiórán? Nem fog ez is zavarni? (ha viszont meghagyom vállnyira, megint csak lófarokba teszem, amit kerülni szeretnék) És persze, hogy mit fognak mondani a barátaim a "jaj neeee a szép hajad"-on kívül...

Szóval egy kis segitséget szeretnék kérni, hogy mégis mit tegyek.

Köszönöm,

H

2016. jan. 13. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó! Stílusos szép. Tesin ezzel nem kell semmit csinálni :) bárcsak ismernék olyan lányt akinek ilyenre van vágva a haja sokkal szebb mint az átlagfrizura
2016. jan. 13. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon badass ez a frizura :D És az igazi barátok megtartják maguknak, ha valami nem tetszik a másik külsején.
2016. jan. 13. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
hát tesin kötöd csak össze max. a többi időben meg hagyhatod szabadon. ha a füled mögé tűröd szerintem nem zavarna, esetleg eltűzöd egy hullámcsattal azt ami az arcodba lógna. szerintem is jó ez a frizura.
2016. jan. 13. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon jó frizura, sokkal jobban tetszenek nekem a rövidebb frizurák, mint azok a hosszú semmit mondó tucat hajak. Az meg cdak egy hülye sztereotípia hogy minden lánynak hosszu kell hogy legyen a haja
2016. jan. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!