Kopaszodom, vagy csak nekem tunik ugy? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Fiu vagyok és hosszu hajat akarok, és kb van már 15-20 cm-es, de az "elválasztovonalnál" (oldalra van fésulve a hajam mindig) kilátszik fél cm-esen a bőröm... amikor levágtam a hajamat oldalt, nem látszott ki, de most, hogy 15-20 xm-es kilátszik és ha a tukor előtt felborzolom a hajamat akkor látszik a hajbőröm, persze a hajam ott van de ha oldalra simitom a hajszálakat látszik.. ez miért van, azért mert hosszu a hajam és a hajam sulyátol vagy tényleg ritkul/kopaszodik a hajam? 16 éves fiu vagyok
a válaszokat előre is koszonom!
2016. ápr. 3. 19:16
1/1 anonim válasza:
linkelj képet a hajadról akkor könnyebben meg tudjuk mondani, szerintem 16 évesen még nem kellene kopaszodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!