Lehet hogy kopaszodom?
Figyelt kérdés
Most mostam hajat és egyébként nem szoktam ennyire alaposan dörzsölni, mert nagyon nem érdekelt. Ma vakargattam, húzgáltam a zuhany alatt stb. (a hajam), és észrevettem, hogy minden húzással eleinte 6-7, a 10. húzás után pedig 3-4 hajszál maradt a kezemben. Ez normális lenne? Szeretem a hajam, még egy ideig tervezném használni. 15/f2015. febr. 14. 19:00
1/1 anonim válasza:
Hajmosásnál mindenkinek sokkal több haja jön ki, mint egyébként és napi 100 szál hajvesztés még normálisnak számít (hajmosásnál ez lehet több). Figyeld meg, hogy simán egy fésülködésnél mennyi hajszál jön ki. Ha nem fésülködsz, mert mondjuk rövid a hajad, akkor meg hajmosásnál jön ki az elmúlt napok mennyisége.
Nem akarlak egyébként megijeszteni, de nem ritka, hogy egy-egy fiú már 18-19 éves korában kopaszodni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!