CSAJOK! Szerintetek egészséges a mindennapi hajmosás egy olyan lánynak, aki mióta az eszét tudja, mindennap hajat mos? VÁLASZAITOKAT ELŐRE IS KÖSSZ!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 21:27
1/11 anonim válasza:
Neked agymosasod volt,nem hajmosas....
2/11 anonim válasza:
Mindenki tudja hogy nem egészséges.
Ha hetente egyszer mosod az a legjobb, ha muszáj akkor hetente kétszer.
De ha minden nap mosod attól csak még jobban zsírosodik mert így védekezik a hajad a száradtság ellen amit a mosással érsz el.
3/11 anonim válasza:
Te tényleg ERRŐL akarsz e-mailezni?? Anyám, nem utankozik az agysejted?
4/11 anonim válasza:
tatatatatatatatatatatatatakarodj
5/11 anonim válasza:
Nem, a mindennapos hajmosás csak azoknak egészséges, akik nem mosnak minden nap hajat, amióta az eszüket tudják. lal
6/11 anonim válasza:
Ha ehhez a hajmosási szokáshoz hozzászokott az évek alatt a fejbőröd, és normalizálódott a zsírtermelése a bőrnek, akkor szerintem nem gond. Csak nem változtass sűrűn ezen a szokáson, ha nem akarod, hogy gondja legyen a fejbőrödnek vagy a hajadnak és sok balzsamot használj kevés samponnal. Hígítsad mindenképpen a sampont, bár gondolom, ezt tudod.
7/11 anonim válasza:
Én is mindennap megmosom. Ápoltság érzetet ad, és igy jobban érzem magam a bőrömben. Soha de soha de soha nem láttak még engem zsiros hajjal!
8/11 anonim válasza:
Nem a hajmosással ártasz a hajadnak, hanem a szárítással. Amúgy hogy van időd minden nap hajat mosni? Nyáron kétnaponta mostam a hajam, most meg örülök, ha hetente 2-szer meg tudom mosni...
9/11 anonim válasza:
Ha az ember ápolt akar lenni, akkor képes felkelni két órával hamarabb, hogy frissen mosott hajjal menjen munkába.
Bár én két műszakban dolgozom, igy nem mindig kell ezért korán kelnem. Megszoktam.
10/11 anonim válasza:
én is minden egyes nap megmosom. néha megesik, hogy még bír egy napot, de ez a maximum.. hogyha kell, akkor kell. mimást csinálhatnánk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!