Van valami véleményetek a marihuanáról? Egészséges? Káros? Mindkét esetben kérlek indokoljátok meg válaszaitokat!
Ez - gondolom - provokatív kérdés.
Ép ésszel ilyet ember nem kérdez.
Egészséges?Egyszer hallottam, h komoly betegségek esetében szokták "ajánlani"...
DE én UTÁLOM!!!nagyon sok ember volt a környezetemben aki füvezett. A volt bárom szinte csak annak élt.
Mindenképp káros, idővel elveszted az önkontrolt, nem veszel tudomást a környezetedről, skizofréniához is vezethet!
Ha meg sikerül leszokni róla, rájösz, hogy x hét/hónap/év kimaradt az életedből!
Látásból ismerek egy füvest, aki minden nap be van szívva, hát olyan, mint egy üres farönk.
Hozzáteszem vannak olyanok, akik "kultúrából" szívják, azokért a pillanatokért amit ad nekik. Vannak olyanok, akik meg csak szívják, de már semmi nincs nekik belőle.
Nálam a mariska is már droghoz tartozik, mert az!Ha már mariskát szívsz, közel állsz a többi droghoz is!Sajnos!
NO DRUGS!
és a 15:14 -es válaszolónál a pont!
ez tényleg így van...egyébként meg az ember miért érzi ennyire kötelességének h ő állapítsa meg mi jö és mi rossz? :S
azt leszámítva, hogy füst kerül a tüdődbe, EGÉSZSÉGES! De persze a fiatal koruaknak nem ajánlanám, mert az agyuk még nem tudja feldolgozni a hatást! De szerintem ha a világon mindenhol betiltanák a piát és a dohányárut, és csak a fű lenne legális, akkor az nagyon egészséges társadalmakat szülne! Mindenki mosolyogna, meg ilyenek! De komolyan: [link]
itt van az emberiség legnagyobb tudása a fűről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!