Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok tudnátok nekem tanácsok...

Lányok tudnátok nekem tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
Ti hány évesek voltatok mikor elkezdtetek szőrteleníteni? Melyik a legjobb szőrtelenítési módszer? Nem szeretek ilyenekről anyukámmal beszélni de muszáj lesz...szerintetek hogy térjek rá a témára?13/L
2016. márc. 28. 20:42
 1/8 anonim válasza:
Én 13 evesen kezdtem el (fél éve) de anyunak még nem szóltam
2016. márc. 28. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:

"Anya szeretnék veled beszélni. Úgy érzem hogy elég idős vagyok a szőrtelenítéshez és szeretnék tanácsot kérni"

Kinek mi a legjobb. Van aki a gyantára van aki az epilátorra esküszik. Én speciel egyiket se bírom ki még 20 éves koromra is borotválom a lábam annyira érzékeny a bőröm. A borotválás a leggyorsabb de a legrövidebb ideig tartó módszer. Fájdalommentes ugyan, de sokan 2 naponta borotválkoznak mert olyan hamar visszanől a szőr és erősíti is azokat(van aki szerencsés és nem erősödik, de ez ritka)

2016. márc. 28. 20:53
 3/8 A kérdező kommentje:
és te borotválsz vagy gyantázol? anyukád nem vette észre?
2016. márc. 28. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:

11 évesen kezdtem mert full fekete bunda volt már a lábamon. Anyámmal sose beszéltem ilyesmiről... mégis minek?

Legjobb szőrtelenítési mód a gyanta vagy epilátor. De nekem nem bírja a bőröm, csupa seb meg gyulladt ezektől, szóval maradok a borotválásnál. Az a legegyszerűbb, legkíméletesebb.

2016. márc. 28. 20:55
 5/8 anonim válasza:
En borotvalok es még bem vette észre, mert az övét használom. Sajnos :(
2016. márc. 28. 20:58
 6/8 anonim válasza:

Akkor kezd el, amikor már zavar. Ha zavar, nyugodtan.

Én epilátort szoktam használni, a gyanta nekem is bántja a bőröm.

Anyukádhoz nem tudok tanácsot adni. Én olyan anyával vagyok megáldva akinek hiába beszéltem róla.. "Ne borotváld, ne szőrtelenítsd. Minek? Csak erősebb lesz". Mondtam neki hogy már rég teszi ezt mindenki, de egy jól van-nal letudta mindig. Szóval igazából az összes ilyen és ehhez hasonló dolgokon egyedül estem át, illetve internetről tudakozódva 4-5 évvel ezelőtt.

Lényeg, hogy nincs okod félni, miért ne tudnád elmondani mit akarsz? A legrosszabb eset az enyém, és élek, jól vagyok, sőt, akkor se volt túl nagy bajom :)

2016. márc. 28. 21:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. márc. 28. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is borotvát használok és titokban.

Anyukámnak egyszer próbáltam felhozni a témát. Mondtam neki, hogy "Anya, olyan csúnya a lábam!", ő meg visszakéedezett, hogy mi a bajom a lábammal. Erre nagy nehezen kinyögtem, hogy szőrös és mindenki más már szőrtelenít és nekem sem ártana. Azt mondta, hogy még nincs itt az ideje és szerinte nincs semmi a lábamon. Aha, persze, csak azért mert szőke vagyok és nem fekete dzsungel van a lábamon, attól még igenis zavaró!

Így hát titokban vettem eldobható, női borotvát és anyukám tudta nélkül használtam...

2016. márc. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!