Lányok! Divat még a műanyag fogas hajcsat? Vagy ha nem, mit hordotok helyette? Szeretnének linkeket/képeket, tanácsokat!
Figyelt kérdés
Ennek a fele ekkora változatára gondolok, és valami szép pasztell színben: [link]
Bp, 26 L
2014. máj. 23. 12:57
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi a divat, de én még hordok ilyet. :)
2/6 anonim válasza:
Nem divat, nem igazán látni már senkin:D
Én hajgumit, hullámcsatot használok helyette.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, már a kérdés kiírásakor kidobtam, mert magamtól is rájöttem h cikis:D
2014. máj. 23. 14:46
4/6 anonim válasza:
Kidobni azért nem kell, én hajmosáskor vagy itthon használom néha:)
5/6 anonim válasza:
Én sosem használtam mert nem tartja meg a hajam, de utcán másokon sem nagyon látok ilyet. Otthonra egyébként jó, én ilyen szétnyithatós csatot, vagy nem tudom hogy mondjam, használok fürdésnél, hajmosásnál, de melegben és strandon is jól jön. Én is gondolkodtam ezen mert van két kicsi ilyen fajta színes csatom, azokat szoktam használni csak hátracsatolom vele.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem cikis, nekem van egy csomó ilyesmim, jobban szeretem, mint a hajgumit. Derékig érő, és sok hajam van, tökéletesen megtartják, csak jót kell választani. :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!