Szolárium pattanásokra?
Olyan problémám van,hogy úgy vettem észre,hogy a szoláriumtól még több pattanásom lesz mint azelőtt volt.
Tavaly télen a 3 hónap alatt összesen 30 percet szoliztam, mindig maximum 5 percre mentem, szóval nem lehet azt mondani, hogy túlzásba vittem. Mindig is nagyon fehér bőrű voltam, azért gondoltam, hogy kipróbálom ez mennyi fog meg, a napon se igazán barnulok. Akkor is észrevettem, hogy jobban kipattogok, de úgy gondoltam, hogy sok csokit vagy magot ettem.
Viszont most télen egyetlen egyszer mentem 5 percre, és akkor is kipattogtam. Hallottam, hogy valakinél pont ellenkezően hat a pattanásokra, de erre van valami praktika? Vagy tegyek le a szoliról véglegesen?
18/L
Koszonom szepen a valaszokat!
En eddig mindenkitol azt hallottam, hogy mennyire jo a pattanasokra, de utana olvastam es beleegeti a borbe meg ilyenek..hat elrettento.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!