Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcbarnító? (többi lent)

Arcbarnító? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy ideje járok szoláriumba, viszont az arcom nem barnult egy szemernyit sem, inkább csak a szeplőim sokasodtak. Már nagyon ciki, hogy a fejem falfehéren rikít, miközben a nyakam/dekoltázsom csokibarna :D. Milyen arcra való önbarnítót ajánlotok, hogy meg legyen az 'egyensúly'?:)

2016. márc. 22. 21:34
 1/3 VirágésBence ***** válasza:
Szolikban lehet kapni soleo face bronzer vagy dr kelen termékeket, de ha bemész egy szoliba akkor segítenek, hogy náluk mik vannak és mit ajánlanak, hogy kell használni stb. DM-ben, Rossmanban és Müllerben lehet kapni Dr. Kelen Sunsolar Bronz barnítót, egész testre van de én csak az arcomra szoktam használni, 300Ft egy kis tasak, azt hiszem a Müllerben a legolcsóbb.
2016. márc. 22. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Soleo-s kremem van, nem hasznal(t) semmit... Dr Kelen-t meg nem használtam. Az szolikrem, vagy csak szimpla onbarnito ? :)
2016. márc. 22. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha csak arcra kell valami akkor használhatsz alapozót, BB krémet, púdert... önbarnítónak sokkal rosszabb hatása/színe szokott lenni ezeknél. Mondjuk egyszerűbb lenne ha nem barnítanád magad. Idővel full szeplős leszel és roncsolt bőrrel együtt nem lesz szép látvány. A fehér bőr meg mindenhogy szép. Szerintem azzal jársz a legjobban.
2016. márc. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!