Háton lévő pattanásokra jó ötlet lenne a szolárium?
Nem, nem jó, de ha orvosnál jártál ezt nem mondta el? A szoli nem tesz jót a bőrnek, így a pattanásoknak sem. A napozás meg nem ugyanaz.
Egészséges életmód kéne, nem agyon károsítani a bőröd és szervezeted. Egyáltalán egészségesen étkezel? Iszol elég vizet, kerülöd a káros összetevőket, bio szerekkel mosakodsz, bio sampont használsz, kerülöd a műszálas ruhákat? Tini vagy? Mert akkor meg simán a hormonok miatt is lehet.
11:05-ös:
Nem mindenki oldhatja meg az egészséges életmódot. Illetve nem csak attól függ. Én akármit eszek, legyen az zöldség, gyümölcs, hús vagy kenyér, minden másnap jelenik meg pattanás a fejemen/hátamon. Amióta szoláriumba járok, a fejem teljesen letisztult, a hátamról is eltűntek a pattanások. Határozottan segített rajtam. Illetve ha ésszerűen jár az ember, akkor egészségesnek is tekinthető.
Kérdező: Véleményem szerint ha megfelelő szoláriumba jársz (ahol rendes csöveket használnak és rendszeresen cserélik is) és megfelelő időközönként, akkor lehetséges hogy elmúljanak a pattanások. Egy próbát mindenképpen megér, és kb 3 hét után már láthatod is hogy elmúlnak-e a pattanások, vagy sem. Ebbe a három hét alatt vagy 4 alkalommal én mindenképpen megpróbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!