Ti milyen szolárium krémet használtok?
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni, hogy milyen fajta és márkájú szoláriumozás előtti krémet vásároljak.
Elég fehér bőrű vagyok, viszont csokicsöves szoliban már voltam 3 alkalom után azért már látszott némi barnulás a bőrömön (leginkább vakuval készített fénykép által, összehasonlítva a szolizás előttiekkel), de az arcom és az alsó lábszáram egyáltalán nem akart/akar barnulni. Ezért akarok valamilyen krémet beszerezni.
Utánuk nézegettem kicsit, van önbarnítót is tartalmazó és van önbarnító nélküli.
Ugye az önbarnítóssal már egy alkalom után kap a bőr egy alapszínt, de félek attól, hogy az a "mű barnaság" fog kialakulni, pedig azt el szeretném kerülni, de mivel nincs nagy tapasztalatom ebben a témában, és ez a fajta szoli krémekkel így még vacillálok. Próbáltam neten kutatni önbarnítós szolikrémezés előtti és utáni képet, hogy lássam, hogy milyen fajta barnaságot adnak ezek, de nem találtam.
Esetleg, ha van itt valaki aki ilyen fajta krémet használ és készít/készített előtte-utáni képet megosztaná velem? Nem akarok meglepetéseket.
Köszönöm!
Én ilyet használok,nagyon jól hidratál,és nem fog...
Én egy kedves ismerősöm szoláriumába járok,ő javasolta,nem drága,és az illata is kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!