Epilátort milyen gyakran használtok?
Figyelt kérdés
Azért vettem epilátort, hogy ne kelljen gyakran szőrteleníteni. Ehhez képest gyakrabban kell használnom, mint a borotvát. Már lassan csak pihe, szőke szőreim nőnek vissza, de akkor is :D
Fog ez valahova változni? Valakinek tényleg kíbir 2-3-4 hetet?
2016. jan. 24. 10:53
1/4 anonim válasza:
én 2 hetente használom most, így télen nem zavar ha 1-2 szőrszál már kezd kinőni (2 hétig kibírja úgy a lábam, hogy csak nagyon közelről látszódjon a szőr)
nyáron lehet gyakrabban fogom, azt nem tudom, nemrég kezdtem el használni
2/4 A kérdező kommentje:
Csütörtökön használtam, már most tele vagyok szőke szőrökkel :D
A borotva meg kibírt 1 hetet. Jó persze nehéz észrevenni, de azért majd megyek a pasimhoz :D
2016. jan. 24. 11:42
3/4 anonim válasza:
Mi baj a szőke szőrökkel? Azt a legtöbb epilátor ki sem szedi, meg nincs is értelme, mert senki nem is veszi észre ha van rajtad. Amúgy nekem fekete erős szőröm van, 2-3 nap alatt kezd visszanőni, szóval 3 naponta epilálok. Borotválnom napi kétszer kéne, mert pár óra alatt már borostás vagyok utána.
4/4 A kérdező kommentje:
De érzi attól a pasi, ha simogatja a lábamat.
2016. jan. 24. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!