Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont ajánltok?

Milyen sampont ajánltok?

Figyelt kérdés
Dús, erősszálú, egészséges sötétszőke hajam van. Növesztem,úgyhogy szeretném minél kevésbé roncsolni.Nem használok sem hajvasalót,és mostmár a hajszárítózásról is kezdek leszokni,viszont samponból még nincs még az "igazi". Nem volt semmi különös gondom egyikkel sem,csak valahogy semelyiknél sem éreztem azt,h. " Na ez igen!" ,és hogy ennél szeretnék maradni. Kíváncsi vagyok,ti milyen sampont használnátok hasonló hajra. Előre is köszi!!! :*

2016. márc. 21. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenféle hajra a természetes samponok a legjobbak. Amikben nincs minden vacak. Babasamponok vagy bioboltos cuccok.
2016. márc. 21. 15:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) De a babasamponok tísztítanak eléggé?
2016. márc. 21. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! A babasamponok attól függően tisztítanak, hogy erősebb, vagy gyengédebb lemosótenzidet tesznek-e bele. Azt nem ítrad, hogy a hajtöved zsírosodó, vagy száraz.

Én a bio termékeket nem nagyon tudom ajánlani, pl. az Alverdére gondolok itt, mert tele vannak nyomva alkohollal, ami el tudod képzelni mennyire szárít... Ha a natúr cuccokat szereted, akkor a biohair fodrászszalonban vannak 2000Ft-ért Faith in nature samponok, ott majd az eladó ajánl neked valamit az elmondásod alapján. Ezenkívül vásásrolj valamilyen hajolajat, amit hajmosás után feltehetsz a hajadra, hogy megvédje hajadat a károsodástól. Amit tudok még ajánlani, az az Alpecin, és Bánfi márkák, ezeket kifejezetten hajnövesztésre/hajhullásra találták ki, amiket akármelyik drogériában megtalálsz. :)

2016. márc. 29. 14:23
 4/4 cocktails válasza:
Ne legyen a samponban szilikon, mert az odacsesz a hajnak, és hát igen a természetes, gyógynövényesek a legjobbak, például Yves Rocher-t tudom ajánlani, ahol bio cuccok vannak, egyben samponok is:)
2016. ápr. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!