Milyen sampont ajánltok nagyon hamar zsírosodó hajra?
A hajam vékony szálú, kb. a hátam közepéig ér.Töredezett is mivel simítom ( de használok előtte Baby Liss sprayt) 3 naponta szoktam mosni és másnap mindig bezsírosodik... most Elseve sampont használok, de ez már nem tudom hanyadik a sorban... Nem találom a megfelelő sampont!
Légyszi az írjon akinek ilyesmi típusú a haja vagy tényleg ért ehhez! Mert mindenkinek más sampon válik be...
nekem is gyorsan zsírosodó a hajam és én emiatt kitaláltam egy ilyen kombinációt:
először megmosom ilyen balea-s dmben kapható olcsó korpásosdás elleni hajsamponnal,aztán baba málna illatú samponnal(normál hajra, bár lehet,hogy ez kifejezetten babáknak való) és utána balea-s ribizli illatú balzsam. nekem ettől 3 napig nem zsírosodik a 4.nap kell hajat mosnom,és nagyon jó az illata ami megmarad a hajvasalás meg minden mellett 3 napig:)
köszi a válaszokat!
elsőő :D úgy érted, hogy ne samponozzam be az egész hajam, hanem csak a hajtöveimbe masszírozzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!