Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont ajánltok...

Milyen sampont ajánltok nagyon hamar zsírosodó hajra?

Figyelt kérdés

A hajam vékony szálú, kb. a hátam közepéig ér.Töredezett is mivel simítom ( de használok előtte Baby Liss sprayt) 3 naponta szoktam mosni és másnap mindig bezsírosodik... most Elseve sampont használok, de ez már nem tudom hanyadik a sorban... Nem találom a megfelelő sampont!

Légyszi az írjon akinek ilyesmi típusú a haja vagy tényleg ért ehhez! Mert mindenkinek más sampon válik be...

2011. júl. 2. 18:01
 1/5 anonim válasza:
Szia!! ha hamar szírosodik akkor olyan termékcsaládot keeress (sampon,balzsam) amire rá van írva, hogy könnyen szírosodó hajra. Igen gondolom ezt te is tudtad. De fontos, hogy úgy használd, hogy a sampont csak a hajtöveidre és a balzsamot csak a hajszálakra nekem be vált.
2011. júl. 2. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem is gyorsan zsírosodó a hajam és én emiatt kitaláltam egy ilyen kombinációt:

először megmosom ilyen balea-s dmben kapható olcsó korpásosdás elleni hajsamponnal,aztán baba málna illatú samponnal(normál hajra, bár lehet,hogy ez kifejezetten babáknak való) és utána balea-s ribizli illatú balzsam. nekem ettől 3 napig nem zsírosodik a 4.nap kell hajat mosnom,és nagyon jó az illata ami megmarad a hajvasalás meg minden mellett 3 napig:)

2011. júl. 2. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Pantene Aqua Light sampont ajánlom,nekem bevált.
2011. júl. 2. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

elsőő :D úgy érted, hogy ne samponozzam be az egész hajam, hanem csak a hajtöveimbe masszírozzam?

2011. júl. 2. 18:38
 5/5 anonim válasza:
Igen úgy értem! Remélem tudtam segíteni
2011. júl. 19. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!