Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki használ ilyen balzsamot...

Valaki használ ilyen balzsamot? Jó a hajra? Segít?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 3. 13:35
 1/1 anonim válasza:

uhh nekem az ilyenek mindig szétszedik a fejbőrömet. "Dr. Chen patikája" feliratú cuccot szoktam venni (bioboltban lehet kapni, talán DM-ben is), nem olcsó, viszont elég nagy kiszerelés, sok van benne és jó.

Vagy a Tony&Guy balzsam is jó. Ez is drága (itt szoktam beváltani a DM-es kuponokat), viszont kevés kell belőle, sokáig elég. Még nekem is, pedig derékig érő hajam van :)

meg azt szokták mondani, hogy váltogatni kell, hogy mit használsz, hogy ne szokjon hozzá a fejbőröd.

Ha baj van a hajaddal, akkor inkább vegyél valami jó minőségű balzsamot, ami helyrerakja. Szerintem.

2010. ápr. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!