Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont, balzsamot,...

Milyen sampont, balzsamot, pakolást használ, akinek nagyon hosszú a haja?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 18:44
 1/7 anonim válasza:
100%
ugyanolyat mint bárki más..nem függ a hossztól :D
2009. jún. 22. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de márkákra gondoltam... :)
2009. jún. 22. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én mindig mást, de csak sampont. balzsamot meg pakolást nem. a balzsamtól csak elnehezül és mégjobban lelapul.

de amúgy mindig vmi dúsítósat, mer vékonyszálú a hajam.

2009. jún. 22. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Régebben GlissKur-t használtam és glisskur hajbalzsamot, olyat, amit nem kell kimosni.

Most Schaumma van, a hajbalzsam maradt, most kipróbáltam a Lidl saját márkás hajhabját. (Nem a reklám helye, de nagyon bevált.)

Két hetente olajos pakolást teszek rá, hogy ne száradjon ki nagyon.

2009. jún. 22. 19:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! És hosszt is írjatok légyszi!
2009. jún. 22. 19:16
 6/7 anonim válasza:
100%

Én golfot használok (sima vitaminosat) pluszba még vettem egy ilyen nivea hajvasalás könnyítő balzsamot.. (hát hogy őszinte legyek az annyira nem vált be.

De az egyik barátnőm ajánlott egy viszonylag jó módszert. (én még nem próbáltam de amikor ő megcsinálja magának látszik hogy sokkal fényesebb és olyan ápoltabbnak tűnik a haja) Törj fel két tojást az verdfel rakj bele almaecetet de tényleg csak egy picikét. És ezt kend a hajadra. 30percig hagyd rajta utána mosd le! (Tudom hogy kicsit durvának tűnik hogy tojást kensz a hajadra..de neki tényleg nagyon szép lett tőle..) úgyhogy megér egy próbát.:]

2009. jún. 22. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

sampont shauma-ápoló sampont, balzsamot nem használok, mert hamar zsírosodik tőle. helyette almaecetes vízzel öblítem, sokkal jobb mint bármilyen tükörfény vagy hasonló balzsam, nagyon fényes a hajam tőle és ráadásul a kifésülő-balzsamokat is messze felülmúlja :)

pakolásnak házi pakolásokat használok, olívaolajat például

és hennával festem rendszeresen :) (igazi hennával, nem hennás festékkel. én keverem ki a hennapépet otthon)

Sok dícséretet kaptam már a hajamra, szóval úgy látszik, jól csinálom...

2009. jún. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!