Mit tudnátok ajánlani töredezett hajra? 13/L 😊
Figyelt kérdés
Lehet házi krémeket/pakolásokat is mondani.😉2016. márc. 14. 20:01
1/6 anonim válasza:
Olló.
De most viccen kívül. A töredezett végekkel nem lehet csinálni semmit, le kell őket vágni.
2/6 anonim válasza:
A haj nem élő rész, nem fog összeforrni a törött haj. Levágni lehet csak.
3/6 anonim válasza:
Hajvágás először, aztán a balzsamok.
4/6 anonim válasza:
Ha a kötelező jellegű vágásokon túlestél, használd az Elseve sicamidos termékcsaládját! Nekem egyedül ez vált be, de nagyon :)
5/6 Kaycee válasza:
Ahogy az elottem szolok is mondtak eloszor mindenkepp szabadulj meg a toredezett vegektol aztan apold megfeleloen a friss vegeket. Nekem a Kallos tejproteines pakolas jott be erre a legjobban. De probald ki az olajos pakolasokat ami lehet kokusz-, argan-, vagy olivaolaj vagy barmilyen mas termeszetes olaj. Illetve az oriflamenek is van egy uj hajapolo csaladja, ott a hajvegapolo is remek. ;)
6/6 anonim válasza:
Aussie Miracle Moist balzsam (DM-ben lehet kapni, kb 1800 Ft) + próbálj ki valamilyen hajolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!