Milyen hajolajat tudtok nagyon száraz és töredezett hajra ajánlani? Árat is írjatok légyszíves.
Kallos hajolaj-680Ft
Balea hajolaj- 1145Ft
Isana hajolaj- 1200Ft körül
Az aranyszínű Balea hajvégápoló nekem is bevált, de leginkább a JOICO adott problémára való termékeit javaslom. Én K-PAK Color Therapy balzsamot (Nincs festve a hajam, de a fodrászom azért javasolta, mert az a táplálás és az újraépítés mellett pluszban erősen hidratál is.) használok és a Moisture Recovery, valamint a K-PAK Color Therapy sampont váltogatom, azóta csak úgy magától fésülés és kímélő szárítás mellett nem törik a hajam.
Száraz utoljára évekkel ezelőtt volt, mikor ezeken spóroltam.
Sajnos nem olcsóak a fenti termékek, de érdemes literes kiszerelést venni (10-12 ezer Ft/flakon), mert egyrészt nagyon sokáig elég (Az én fenékig érő hajamra akár majd' egy évig is a használat gyakoriságától függően.), másrészt így kb. 3-4000 Ft-ot spórolsz a 300 ml-es kiszerelés árát tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!