Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajolajat tudtok...

Milyen hajolajat tudtok nagyon száraz és töredezett hajra ajánlani? Árat is írjatok légyszíves.

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 20:16
 1/3 VirágésBence ***** válasza:

Kallos hajolaj-680Ft

Balea hajolaj- 1145Ft

Isana hajolaj- 1200Ft körül

2016. márc. 2. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az aranyszínű Balea hajvégápoló nekem is bevált, de leginkább a JOICO adott problémára való termékeit javaslom. Én K-PAK Color Therapy balzsamot (Nincs festve a hajam, de a fodrászom azért javasolta, mert az a táplálás és az újraépítés mellett pluszban erősen hidratál is.) használok és a Moisture Recovery, valamint a K-PAK Color Therapy sampont váltogatom, azóta csak úgy magától fésülés és kímélő szárítás mellett nem törik a hajam.

Száraz utoljára évekkel ezelőtt volt, mikor ezeken spóroltam.

Sajnos nem olcsóak a fenti termékek, de érdemes literes kiszerelést venni (10-12 ezer Ft/flakon), mert egyrészt nagyon sokáig elég (Az én fenékig érő hajamra akár majd' egy évig is a használat gyakoriságától függően.), másrészt így kb. 3-4000 Ft-ot spórolsz a 300 ml-es kiszerelés árát tekintve.

2016. márc. 3. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Tiszta argán vagy jojoba olaj. Párezer ft, de évekig is kitart. A bolti olajok szilikonból állnak, semmi haszna. A töredezett hajon meg semmi nem segít, azt először vágni kell. A hajápolók megelőzésre jók.
2016. márc. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!