Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkítés óta égett/seprűs haj?

Szőkítés óta égett/seprűs haj?

Figyelt kérdés
Durván 1 hónapja lett szőkítve a hajam ami nem igazan sikerült jól mert a fele vörös lett... Fodrász csinálta. De amióta történt a szőkítés a hajam vége nagyon seprűs és sokat hullik, kenegetem mindenféle balzsammal de semmi. Megfogadtam hogy az életbe többé nem fogom szőkíteni. Mit tudnék tenni hogy helyrehozzam? Nem akarom levágni, épp most növesztem.

2016. márc. 14. 15:49
 1/3 VirágésBence ***** válasza:
Ajánlom a Serical Latte tejproteines hajpakolását, vagy a Kallos Latte hajpakolást vagy a Kallos Keratin hajpakolást, mind a három kifejezetten festett, roncsolt hajra van és nekem nagyon beváltak és mellettem még nagyon sokaknak, fodrászkellékesekben, nagykereskedésekben, online tudod őket beszerezni és mellette ajánlom, hogy használj mindennap hajolajat.
2016. márc. 14. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Olaplexet használó fodrászhoz menj, az helyrehozza.
2016. márc. 14. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Helyre nem hozza semmi a szétégett hajat, le kell vágatni a teljes roncsolt részt, különben végigtöredezik és az egészet le kell majd vágnod... az rosszabb lenne.
2016. márc. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!