Mit tegyek, ha túl sötét a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Sötét barna hajam van, amit sötét szőkére festetek. Így már nagyon elüt a hajam színe a szemöldökömtől. Már próbáltam a szőkítést, de nagyon csúnya, amikor elkezd vissza sötétedni.2016. febr. 25. 09:56
1/3 anonim válasza:
Esetleg kozmetikus... Vagy mondj le a sötétszőke hajról :D Nekem gesztenyebarna hajam van, vöröses fénnyel, elég hülyén néz ki a fekete szemöldökömhöz, ezért festem évek óta a hajam sötétbarnára :D
2/3 anonim válasza:
próbálj meg ilyet használni :)
nekem fekete a szemöldököm, sötétbarna eredetileg a hajam, de vörösre van festve. ebből a red brownt szoktam rárakni, és annyira megfogja, hogy vörösesebb árnyalata lesz és úgy már nem üt el
3/3 anonim válasza:
Nekem az eredeti hajam sötétbarna, középszőkére van festve, és a szemöldököm fekete.
Ezt néha befestem, mikor a hajamat is, de tényleg furán nő le. Mondjuk ezerszer inkább legyen fekete, mint szőke, úgy néztem ki, mint egy albínó, mint Lady Gaga a kihidrogénezett borzalom szemöldökével.
Van egy Bobbi Brown-os színezett szemöldök fixáló gél, én azt használom Blonde árnyalatban. Nagyon szépen világosít a szemöldökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!