Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Honnan tudjam, hogy jól áll-e...

Honnan tudjam, hogy jól áll-e nekem a szőke haj? Eredetileg fekete szemöldököm és nagyon sötét barna hajam van. De ezeket lehet festetni ugye.

Figyelt kérdés

2014. aug. 24. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Küldj képet,és megmondjuk ;)
2014. aug. 24. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
azt nem szeretnék :D
2014. aug. 24. 20:42
 3/9 Mira13 válasza:
paróka :D :D am igen persze hogy lehet festetni!!
2014. aug. 25. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Először le kell szívni a hajad,mert másképp nem fogja befogni ;)

#Első voltam

2014. aug. 25. 13:11
 5/9 A kérdező kommentje:
боже мой... XD Lehet inkább hagyom. Nem merem szegény hajamat is szivogatni. Csak hát mindig is szőkét akartam ez a fekete meg már olyan nyanyás...
2014. aug. 25. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:

3000 ft körül már lehet parókát kapni hogy kipróbáld. :) Habár ha világos a bőröd, a szemed nem barna akkor szerintem jó lenne a szőke.

Én is világos szőke vagyok már évek óta, eredetileg sötétbarna hajam és fekete szemöldököm lenne... hát durván le kell szívatni mindkettőt hogy szép szőke legyen, de megfelelő ápolás mellett nem sok baja lesz tőle. Legalábbis az én hajamnak nincs baja. Mondjuk egy vékonyszálú hajat biztos jobban megvisel.

2014. aug. 27. 18:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát az enyém elég vastag szálú, bármit túlél. A szemem aranybarna.
2014. aug. 28. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
elvileg minden típushoz illik egy szőke árnyalat. milyen színű a bőröd, hideg vagy meleg tónusú? amúgy azt ajánlom, próbáld meg a fokozatos világosítást. pár havonta mindig 1-2 árnyalattal világosíts a hajadon a szőkéhez közelítve. így már sejteni a dolgokat.
2014. okt. 5. 02:39
 9/9 anonim ***** válasza:
ja és ha küldesz priviben képet szívesen segítek : ) 24 L, szőkített :D
2014. okt. 5. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!