Olvastam hogy citrommal es vizzel lehet szokiteni a hajat! Meddig kell rajt hagyni a hajamon a citromos vizet? Mennyire hatasos? Mennyi ido mire egy kicsit is kiszokul?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 20:49
1/7 anonim válasza:
Szia! Én tavaly tavasz elején próbáltam egy alkalommal de ugy, hogy mézet és citromlevet (fontos hogy citrom leve legyen és nem a boltokban kapható "gyári citromlé! ) szóval egy pár tincsemet bekentem ezzel a kombóval törülközőbe csavartam majd kb. 20-35 percig úgy hagytam utána kimostad kétszer is samponnal a hajam és másnap természetes fényben is láttam hogy pár tincsemet kicsikét világosabb és ismerőseim, barátaim is megjegyezték hogy pár tincsemet mintha világosabb lenne. Azóta nem próbáltam mert időigényes több alkalommal is kellene hogy valóban hatásos legyen plusz a citrom kicsit marja a kezed, de megéri kiprobalni!! :* :) ;)
2/7 anonim válasza:
Citrommal semennyire nem lehet. Max a természetes szőke haj lesz fényesebb tőle.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok, nekem nagyon sötét barna hajam van és világos kicsit vöröses lett tole. Kiszőkülni valóban nem fog ebben igaza van ☝☝ de világosabb lesz.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem sötét szőke hajam van és erre ez a módszer már nem elég látványos. Ami tuti működik, az az aszkorbinsavas pakolás :)
Sokkal magasabb koncentrációban tartalmazza a C vitamint, mint a citromlé, ezért jobban is világosít.
Gyógyszertárban/drogériában/DM-ben tudsz venni aszkorbinsav port, amiből több teáskanállal hozzáadsz a kedvenc balzsamodhoz vagy Head and Shoulders samponodhoz és rajta tartod 1 órát minimum.
Később elég lesz megköszönni... haha :D
Sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Egy ideig citromoztam a hajam,van benne tapasztalatom :) drasztikus változást ne várj,teljesen természetes lesz a hatás,mintha egy kicsit talán jobban kiszívta volna a nap,bár attól függ milyen színű a hajad.(ha barna,lehet hogy vöröses árnyalata lesz). Én pár evőkanál eredeti citromlevet összekevertem kb 2*annyi vízzel,és hajmosás végén a vizes hajam végére öntöttem,amit már nem öblítettem le. Fontos,hogy inkább csak a végére tedd,a fejbőrnek nem jó a citrom maró hatása.
6/7 anonim válasza:
Ja,és ha nem félsz kevésbé természetes világostástól,de mégse festenéd be,akkor a loreal sunkiss jelly termékét nagyon tudom ajánlani. Nem szeretnélek egy regénnyel untatni,keress rá ha esetleg nem ismered :D a lényeg,hogy én nagyon féltem a hajam és teljesen természetes,de akciósan megvettem és a végére kb 2* felkentem egy keveset belőle. Egyértelműen világosabb lett az amúgy átlagos középbarna hajam,pedig keveset használtam belőle,sokkal többet is lehetne.fél éve használtam a cuccot,de most kérdezték meg h befestettem-e :D ja,és az ég világon semmit sem ártott a hajamnak. Utolsó voltam :)
7/7 anonim válasza:
Tudod, mi a tuti módszer? A hidrogén-peroxid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!