Kiskorom ota almodozok szoke hajról, most nagy nehezen szőke lettem, ugy erzem megcsaltam a barna hajam, es rosszul erzem magam, miert?
Tehat nem vagyok bolond:D
Csak annyit almodoztam szőke hajról, most h elértem, mikor tukorbe nezek fura h mar nem vagyok termeszetes sotetebb tónusú hajba, es igy màr mű lettem es biztos nem leszek egzotikus (eddig ezt mondtàk ràm h egzotikus vagyok) így is lehetek az? Lehet rakatok bele barna melirokat:) 21L
Nyugi... biztos te is olyan vagy, mint én, folyton bizonytalankodsz, utólag is. Még ilyen elméleteket is gyártasz, hogy "megcsaltad" a hajad... én dettó :-)
Lényeg a lényeg, ne emészd magad ezen. Ha mégse jön be a szőke, akkor még mindig visszatérhetsz az eredeti színhez (nem tudom milyen hosszú a hajad és milyen gyorsan nőne le persze). Ez nem végleges döntés és nem is megcsalás, tök jó, hogy kísérletezel.
De van akin mű lesz pedig főleg ha platina szőke!
Oh koszi:D igen aki barnan ismert annak fura, de a szoke haju lanyok agyon dicsernek:DD nekem kell eldontenem, mellig ero hajam van:)
Ne mások véleményére alapozd az önbizalmadat.
Barna hajam van eredetileg, én is mindig szőke akartam lenni. Mikor az lettem, annyira boldog voltam attól is, hogy a szemembe lógó tincsek világosak. :)
Nekem nem mű, direkt természetesre csinálom, többen hitték eredetinek. Ha új festéket próbálok ki, mindig elmegy az életkedvem, ha túl sötét lesz.
Szóval fel a hajjal, és azt döntsd el, neked mi tetszik. Biztos szép vagy mindkettővel.
Most akkor a barna hajjal uncsi vagy egzotikus vagy? :)
Választhatsz természetes hatású szőkét is. És a szemöldöködet igazítsd hozzá, mert elég elég fura lehet a platina szőke haj sötétbarna vagy fekete szemöldökkel. Na akkor tényleg műnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!